Maling levert på døra

Avdeling: Ukategorisert | 0

shoplinkbanner1

Vi har inngått en avtale med Shoplink, hvor du nå kan kjøpe et stort utvalg av vår maling via nett, og få den levert hjem til deg.

Shoplink er Norges første hybridbutikk, hvor Shoplink henter produkter direkte fra butikk og leverer til kunden. Utgangspunktet for Shoplink er å finne den optimale måten å handle på, i et marked som er i kraftig endring. De hjelper med å styrke de lokale kjøpmenn, og sikre lokale arbeidsplasser. Shoplink har service og kvalitet i fokus. Shoplink ønsker at du som kunde skal ha den beste brukeropplevelsen, og jobber kontinuerlig med å utvikle bedre og mer effektive løsninger for deg.

Les mer om Shoplink: http://www.shoplink.no/pages/shoplink-om-oss

 

Vår maling hos Shoplink:  KLIKK HER

 

 

Kommentar