Våre gulv

Avdeling: Gulvprodukter | 8

Ta kontakt, eller kom innom får å se hva vi kan tilby.

Scroll nedover på siden, for å se de forskjellige gulvtypene.

Parkett

parkett

Vår hovedleverandør av parkett er Parador fra Tyskland. ( www.parador.eu )

Alle gulv fra Parador produseres utelukkende i Tyskland og Østerrike, og holder en meget høy kvalitet. Utvalget til Parador er enormt, og Parador har vunnet mange anerkjente og prestisjetunge internasjonale priser for sine utrolige gulv. Dette er Tysk kvalitet på sitt beste !Laminat

laminat

Vår hovedleverandør av laminat, er Parador fra Tyskland. ( www.parador.eu )

Laminaten fra Parador er av høy kvalitet, og tåler stor belastning. Den er lett å vedlikeholde, noe som gjør den egnet for områder der trafikk og slitasje er høy. Laminat fra Parador er et godt alternativ til ekte tregulv. Parador har lang erfaring og omfattende teknisk kunnskap på laminerte gulv, og er en av de fremst til å produsere naturtro etterligning av ekte og vakre tregulv.

Vinylklikk

Vinyl klikk

Det er to typer Vinyl-klikk. Den første er bygget opp på samme måte som laminat, men istedet for den harde og noe kaldere overflaten som laminat har, så har Vinyl-klikk en overflate av vinylbelegg og underside av kork. Dette gjør gulvet lunere, varmere og mykere å gå på. Gulvet passer i alle rom, og tåler noe fuktighet, men man bør alikevel være klar over at den har en HDF-kjerne som er utsatt, tørk derfor opp søl så snart du oppdager det.

Den andre typen gjennomgående vinyl med klikk-system. Fordelen er derfor at det tåler mer vann og fuktighet enn andre tilsvarende gulv. Kan legges i alle tørre rom, men egner seg spesielt godt i rom der det fort kan bli mer vannsøl, som for eksempel yttergang og kjøkken. Denne typen har vi noe lagerført, som ikke trenger å bestilles.

Vegg-til-vegg tepper

veggtilvegg

Vår leverandør av vegg-til-vegg tepper er norske Musum AS ( www.musum-as.com )

I snart 50 år har familien Musum drevet med tepper og gulvbelegg som spesialområde, og leverer tepper av topp kvalitet. Med vegg-til-vegg tepper, får du et underlag som er mykt for føttene. Tepper demper støy og trinnlyd. Det er varmt og behagelig å både gå og leke på. Tepper har også en god evne til å skjule ujevnheter i underlag. Tepper stiller noe større krav til hyppigere og jevnligere renhold enn andre gulvalternativer. Men med jevnlig og god støvsuging og tepperens, har teppet en unik fordel. Tepper binder nemlig støvet, slik at det ikke virvles opp i pustehøyde. Forutsatt jevnlig støvsuging, vil dermed tepper faktisk gi bedre bedre luftkvalitet enn alle andre gulvalternativene.

Vinylbelegg

vinylbelegg

Vår leverandør av vinylbelegg er norske Musum AS ( www.musum-as.com )

Fordelen med vinyl gulv er mange og at mange velger nettopp vinyl er lett å forstå. Passer ypperlig på gulv i områder med høy trafikk som feks kjøkken, bad og vaskerom. I forhold til andre gulv alternativer som teppe, parkett, tepper eller fliser, er det lett å installere. Tåler høy trafikk og er enkelt å holde rent. Enten ved å feie eller vaske det med vanlige rengjøringsmidler. Kan fåes i et stort spekter av design og farger. Gulvene blir er spenstige, absorberer støy og er behagelige å bruke.

Teppefliser

teppfliser

Vår leverandør av teppefliser er norske Musum AS ( www.musum-as.com )

Det er mange fordeler med teppefliser. Det enkelt å frakte med seg hjem, og du kan uten problemer frakte flisenei bagasjerommet på bilen og bære dem inn i boligen din. Du får et underlag som er mykt for føttene. Tepper demper støy og trinnlyd, og  det er en enkel oppgave å erstatte en flis som har fått en skade eller har fått slitasje. Du kan også være kreativ, og lage ditt egent personlige mønster. Kanksje du er inspirert av vår egen Verdensmester i sjakk, og vil ha sjakkmønster på gulvet, eller variere over tid ved å arrangere flisene på nytt når du vil gjøre en endring.

 

 

 

8 kommentarer

 1. Beata Andersen

  Hei:-)

  Jeg har ett spørsmål: hvor mye vil Antarasitt grå teppefliser koste? Rommet som skal teppelegges er 9,5 Kvm.

  • Starutsalget

   Hei Beate. Vi har Diva Antrazit til 219,- pr kvm. Disse selges i hele pakker på 5 kvm. Vi har 2 forskjellige farger, som vi sender deg bilde på, via din e-post du har registrert her. Vennlig hilsen Starutsalget.

 2. May-brith isaksen

  Hei
  Lurte på om dere kunne skaffe trend time2 wine&fritt i hvit og evnt. hva er prisen pr.kvm?
  MVH. May-Brith

  • Starutsalget

   Det kan vi :-)

   Prisen er 319 pr kvm.
   Leveringstid er ca 1 – 1,5 uke, da vi må få den fra tyskland.

   Ta gjerne en tur innom for en prat om gulvet.

   Mvh oss på Starutsalget

 3. Ove Andre Pøhner

  Hva er best av Laminat og Parkett ? Evt forskjellen ?

  • Starutsalget

   Hei Ove Anders

   Parkett er ekte treverk og et varmere gulv

   Laminat er et hardere og mere slitesterkt gulv, men også kaldere. Designet er bare et bilde, av f eks treverk.

   Kom gjerne innom for en prat, og se på gulvene våre.

   Mvh oss på Starutsalget

 4. Benedicte Kaltenborn

  Hei,
  Fører dere Parador Classis 3060 Rustikal? Hva er pris per kvm i så fall?

  Mvh Benedicte Kaltenborn

  • Starutsalget

   Hei Benedicte

   Det er litt forskjellige valg på denne. feks. om du mener 3 stav eik? hvit lakk? klar lakk?

   Vi har ikke noe på lager, men skaffer på ca 1 uke under forutsetning av at importør eller produsenten har på lager. Dersom du er interessert så kontakt oss i butikken på 32 85 74 70.

Kommentar